ماشین های اداری

تعمیر ماشین‌های اداری

ماشین‌ های اداری  به جهت افزایش سرعت و نظم در امور اداری و سازمانی مورد استفاده تمامی سازمان‌ها و ادارات کوچک، متوسط و بزرگ قرار می‌گیرد. البته حوزه استفاده از این محصولات محدود به امور اداری نمی‌باشد و طیف بسیار گسترده‌تری را در بر می‌گیرد. در مغازه‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز تجاری (در کنار تجهیزات فروشگاهی)، بانک‌ها و موسسات مالی، مراکز آموزشی همانند مدارس و دانشگاه‌ها و… همچنین در خانه‌ها برای استفاده‌های شخصی، ماشین‌های اداری کاربرد بسیاری دارند. با توجه به تنوع این محصولات و ادغام آنها در قالب ماشین‌های اداری چند کاره مانند پرینتر جوهر افشان چهار کاره یا پرینتر لیزری چهار کاره، مشتری برای انتخاب و خرید ماشین‌های اداری مورد نظرش با توجه به قیمت ماشین‌های اداری اختیارات بسیاری دارد.

انواع ماشین‌های اداری

یک دسته بندی کلی به پرینتر یا چاپگر، دستگاه فکس، اسکنر و دستگاه فتوکپی تقسیم می‌شوند که هر کدام از این محصولات با توجه به برند و مشخصاتی که دارند، می‌توانند نیازهای مشخصی را برآورده سازند. (شما می‌توانید در سایت آراسیستم مشخصات کامل انواع ماشین‌های اداری را همراه با توضیحات و همچنین مشکلات و نقاط ضعف و قوت محصول در صفحه مربوط به هر ماشین اداری مطالعه نمایید).

انواع ماشین‌های اداری، مشخصات و کاربرد آنها

تعمیر دستگاه کپی conon

ماشین‌های اداری بستگی به کارایی و مشخصاتی که دارند می‌توانند در مکان‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرند. بطور مثال پرینتر لیزری مناسب‌ترین گزینه برای مواردی است که علاوه بر حجم بالای چاپ باید از سرعت بالایی هم برخوردار باشند. مثال دیگر می‌توان از پرینترهای جوهرافشان نام برد که کیفیت چاپ در آنها همیشه مدنظر است که بیشتر در شرکت‌های گرافیکی و تبلیغاتی استفاه می‌شوندو همچنین در مصارف شخصی که معمولاً تعداد پرینت‌های روزانه کم می‌باشد، پرینتر جوهر افشان می‌تواند مشتری پسند‌تر واقع شود. البته انواع ماشین‌های اداری و کاربرد آنها تنها محدود به مشخصات دستگاه نیست،

بلکه مواد مصرفی ماشین‌های اداری نیز اهمیتی ویژه دارند که در قسمت‌ های بعد به آن خواهیم پرداخت. امروزه ماشین‌های اداری، نقش اساسی را در مراودات و انجام امور اداری در سرتاسر جهان ایفا می کنند. در طول سال‌های اخیر، شرکت‌های بسیاری اقدام به تولید و عرضه‌ی انواع ماشین‌های اداری کرده‌اند، شرکت‌های بزرگی در این عرصه فعالیت می‌کنند که معروف‌ترین و باکیفیت‌ترین کمپانی‌ها را به شما خواهیم گفت.

مختصری در تاریخچه ماشین‌های اداری

تاریخچه ماشین‌های اداری تقریباً همزمان با اختراع دستگاه فتوکپی یا همان زیراکس عنوان کرده اند. در سال ۱۹۳۸ چستر کارلسون اولین دستگاه کپی را تولید کرد. او کارمندی بود که به سبب درد آرتروز، به دنبال راه حلی برای بالا رفتن سرعت کپی بود تا بتواند در زمان کوتاه، تعداد بیشتری کپی را در اختیار داشته باشد.

آنچه که ذهن کارلسون را به خود مشغول کرده بود، این بود:«چه می‌شود جعبه‌ای جادویی اختراع شود که با فشار یک دکمه، از روی اسناد، چند رونوشت برابر با اصل بگیرد!».این کارمند ساده‌ی اداری، در پی این نیاز، آشپزخانه‌ی منزل خود را به کارگاهی برای انجام آزمایش‌های الکتروفتوگرافی تبدیل کرد؛ جهت بررسی تاریخچه ماشین‌های اداری به ذکر تاریخچه تولید اولین دستگاه‌های فتوکپی و پرینتر می‌پردازیم.

تعمیر دستگاه کپی

اولین دستگاه فتوکپی

سرانجام رویای کارلسون در سال۱۹۳۸ تحقق یافت. در این سال، اولین دستگاه فتوکپی، با استفاده از صفحه «روی» پوشیده شده با سولفور، توسط این کارمند طراحی شد و پس از مدتی، به تولید رسید. البته ذکر این نکته ضروری است که مطالعات تئوریک و نظری این ابداع را مدت‌ها قبل، فیزیکدانی مجاری تبار به نام پال سلنی، به انجام رسانده بود.

کارلسون با بررسی و مطالعه نوشته‌های وی بود که درصدد ساخت دستگاهی با آن ویژگی‌های نظری برآمد. مدتی پس از این اختراع، مهندس گری استارت، ویژگی‌های جدیدی از جمله پرتو لیزر را به دستگاه کپی اضافه کرد و عملا اولین دستگاه چاپگر لیزری را در سال ۱۹۷۷، اختراع نمود.

پرینتر چند کاره

همانطور که می‌دانید، معمولا فضای محیط‌های اداری محدود است.در چنین اماکنی، وجود یک چاپگر چند منظوره می‌تواند بسیار مفید و به صرفه باشد. با توجه به این نکته، شرکت‌ها در چند سال گذشته، اقدام به تولید و عرضه‌ی پرینترهای چندکاره نمود. لازم به ذکر است که این نوع پرینتر، برای مصارف عمومی و یا اداری کوچک کاربرد بسیاری دارد.

اولین پرینترها

پرینتر‌ها جایگاهی ویژه در تاریخچه ماشین‌های اداری دارند. پرینتر در ابتدا، فقط دستگاهی جهت استفاده در اداره‌ها و سازمان‌های عمومی بود. اما همچون بسیاری دیگر از این اختراعات، با گذشت زمان، کاربردهای دیگری نیز یافتند. به عنوان نمونه‌ای از پرینترهای پیشرفته در حال حاضر، می‌توان پرینترهای سه بعدی را نام برد. پرینترهای سه بعدی، هر گونه پرینت سه بعدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

جالب است بدانید که اولین چاپگر سه بعدی، در سال ۱۹۸۷ توسط چاک هال، بنیانگذار سیستم‌های سه بعدی توسعه داده شد. این پرینترها اولین بار به صورت عمده برای نمونه سازی سریع مورد استفاده قرار گرفتند و امروزه عمدتاً به طور مستقیم برای چاپ قطعات محصولات و بالا بردن سرعت چرخه تولید مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شرکت‌های زیادی به جمع تولیدکنندگان این مدل از ماشین‌های اداری در سطوح پیشرفته‌تر پیوسته است. سازندگان شرکت، همواره در تلاش بوده‌اند که جدیدترین فناوری‌ها را در دستگاه‌های پرینتر به کار ببرند. کیفیت و دوام بالای این محصولات موجب شده تا طرفداران بسیاری در سراسر دنیا داشته باشند.

اولین اسکنرهای کامپیوترتعمیر پرینتر

اولین اسکنر ساخته شده برای استفاده در کامپیوتر، یک نوع غلتکی بود که در سال ۱۹۵۷ توسط اداره ملی استاندارد آمریکا توسط تیمی به رهبری Russell A. Kirsch توسعه یافت. این دستگاه با هدف مطالعه بر روی اولین کامپیوتر آمریکایی با قابلیت برنامه نویسی داخلی، SEAC، ساخته شد.

کار با الگوریتم‌ها برای پردازش تصویر و شناخت الگوهای تصویری را امکان پذیر می‌ساخت. تا اواخر دهه ۱۹۵۰ استفاده از کامپیوترهای دیجیتال در بسیاری از مراکز و ادارات رایج شده بود. در اصل برای محاسبات عددی، جبری و هندسی به کار گرفته می شد. پس از آن، با کشف قابلیت دستکاری نمادها در کامپیوتر، پردازش داده‌های کسب و کار ظهور پیدا کرد. منجر به رواج پردازش الفبا و اعداد شد. با این اتفاق، مشکل جدیدی پدیدار شد. و آن وارد کردن حجم بسیار زیاد داده‌های موردنیاز برای کسب و کار بود. در نتیجه آن، فعالیت‌هایی با هدف توسعه ساز و کار شناخت کاراکترها پایه ریزی شد.

 

تعمیر پرینتر سه بعدی

تاریخچه چاپ سه بعدی

در سال ۱۹۸۱ هایدو کداما از موسسه تحقیقات صنعتی شهری ناگویا، گزارش خود را درمورد یک سیستم نمونه سازی سریع کاربردی با استفاده از فتوپلیمرها منتشر کرد. مدل جامد چاپ شده به صورت لایه ای ساخته شده بود. هر کدام به یک برش مقطعی در مدل مربوط می‌شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۸۴، چارلز هال با اختراع استریولیتوگرافی، تاریخ چاپ سه بعدی را دگرگون ساخت. Stereolithography برای طراحان این امکان را ایجاد کرد که مدل های سه بعدی را با استفاده از داده های دیجیتال تولید کنند.

کلید اصلی در ساخت به روش stereolithography یک نوع مواد مبتنی بر اکریلیک بود که با نام فوتوپلیمر شناخته می‌شوند. در این روش یک مخزن حاوی فوتوپلیمر مایع در معرض پرتوهای اشعه ماوراء بنفش قرار گرفته و به سرعت سخت شده و یک قطعه جامد پلاستیکی به شکل طراحی مدل سه بعدی ایجاد می‌کنند. نیازی به گفتن نیست که این فناوری جدید اخبار بزرگی برای مخترعان بود. پس از آن می‌توانستند نمونه‌های اولیه و طرح‌های خود را بدون سرمایه گذاری‌های عظیم تولید کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست