تعمیرفکس:
دستگاه فکس را پین یا الکساندر پین که اهل کشور اسکاتلند بود، در سال ۱۳۲۲ هجری شمسی اختراع کرد. دستگاه اختراع شده با دستگاه فکس امروزی تفاوت زیادی داشت. اولین تفاوت آن این بود که در آن زمان به جای استفاده از خط تلفن از تلگراف استفاده میشد و دومین فرق آن در زمان آن بود. در آن زمان دستگاه فکس بیشتر از ۲۵۰ کلمه را ساپورت نمیکرد. اولین دستگاههای نمابر در زمانهای دور تلگراف نامیده میشد و جالب اینجاست که در آن زمان نیز شما میتوانستید عکس را هم ارسال کنید ولی از این قابلیت به هیچ عنوان استفادهای نمیشد. اولین مرکزی که از این قابلیت استفاده کرد روزنامه نگارها بودند. امروزه ارارسیستم با داشتن کادری مجرب جهت تعمیر انواع برندهای فکس در خدمت مشتریان گرامی می باشد.
مشکلات رایج در دستگاه فکس:
دارندگان دستگاه فکس گاهی در حین کار با مشکلاتی رو به رو میشوند. این دستگاه در مدلهای متنوع میباشد که تمامی آنها دارای مشکلاتی هستند.
در ادامه چند نمونه از مشکلات رایج در دستگاه فکس را بررسی میکنیم:
1.کاغذ کشیده نمیشود:
در صورتی که کاغذها در ADF قرار میگیرد و کشیده نمیشوند احتمال اینکه غلتک کثیف شده باشد زیاد است. شما میتوانید به وسیله WD-40 غلتک را پاک کنید. در اینجا از یک دستمال ضخیم آغشته به WD-40 اطراف غلتک را تمیز و سپس خشک کنید.همچنین از خشک شدن آن اطمینان حاصل نمایید. بعد از تمیز کردن متوجه کثیف شدن دستمال میشوید که این کثیفی، جوهر و خاک خارج شده از غلتک است. در صورتی که مجدد با این مشکل رو به رو شدید، دستگاه شما نیاز به تعویض غلتک خواهد داشت.
2.ایجاد خطوط در صفحات:
گاهی در زمان ارسال فکس، خطوطی بر روی آن ایجاد میشود که این امر نیاز به تعمیر دارد. این مشکل به دلیل وجود گرد و خاک یا کثیفی بر روی صفحه اسکنر فکس است که نیاز به تمیز کردن دارد. برای این کار ابتدا ADF را بلند و با دقت گرد و خاک یا جوهر روی آن را بررسی کنید. در صورتی که مواد چسبنده به آن گیر کرده باشد ابتدا با ناخن یا یک شی تیز به آرامی آن را برطرف کنید و سپس با پنبه الکل روی آن را تمیز کنید.
3.صفحهای ارسال و دریافت نمیشود:
گاهی دستگاه بدون آنکه صفحهای را ارسال و دریافت کند، به طور خودکار زنگ میخورد. در مورد تنظیمات دریافت و ارسال به دفترچه راهنمای آن مراجعه کنید. همچنین میتوانید از پنل، تنظیمات را به صورت On قرار داده و سپس مجدد امتحان کنید.
4.کاغذ در دستگاه فکس وارد نمیشود:
هنگام استفاده از دستگاه از سالم بودن کاغذ اطمینان پیدا کنید. در صورتی که کاغذ چروک و یا بیش از حد ضخیم و نازک باشد با این مشکل رو به رو خواهید شد. در صورت بروز این مشکل با رعایت این موارد احتمال اینکه پد ADF نیاز به تعویض داشته باشد زیاد است. برای این تعویض با متخصصین مجرب این مجموعه در تماس باشید.
5.کشیدن چند کاغذ به طور همزمان:
این موضوع یکی از اصلیترین مشکلات در فکس میباشد. زمانی تعدادی برگه در ADF دستگاه قرار میدهید ممکن است در یک زمان بیشتر از یک برگ کشیده شود که به این اتفاق چند تغذیه گفته میشود. بیشتر ADFها مجهز به یک آیتم جدا کننده برگه بوده که کاغذها را از هم جدا میکند و در اصطلاح به آن پد جدا کننده میگویند. این پد بعد از مدتها استفاده کهنه میشود و نیاز به تعویض دارد. برای مطلع شدن از این موضوع ابتدا ADF را باز کرده و با دقت آن را بررسی کنید. در صورتی که فرسوده شده بود آن را با یک پد دیگر جایگزین کنید. برای تعویض و جایگزینی با تولید کنندگان و تعمیرکاران دستگاه فکس ما تماس بگیرید.
6.دستگاه فکس روشن نمیشود:
دکمه دستگاه را جهت ارسال یا دریافت فکس روشن میکنید اما هیچ گونه عکس العملی را مشاهده نمیکنید. در اینجا ابتدا دستگاه را از برق جدا کرده و مجدد وصل کنید. همچنین از سالم بودن کابل برق و پریز مطمئن شوید. در صورت مجدد بروز این مشکل مطئن شوید دکمه دستگاه جهت روشن شدن به درستی کار میکند.
7.فکسها در دستگاه ذخیره نمیشوند:
این اتفاق به دلیل پر بودن حافظه رخ میدهد. در صورت بروز این مشکل باید اطلاعات اضافی را از حافظه پاک کنید.
8.شمارههای ذخیره در دستگاه فکس شماره گیری نمیشوند:
شمارهها را در حافظه بررسی کنید و از درست بودن آنها اطمینان حاصل کنید.
9.از گوشی فکس بوق آزاد جهت برقراری شنیده نمیشود:
در صورت مشاهده این مشکل از متصل بودن صحیح به خط تلفن مطمئن شوید. برای بررسی این موضوع میتوانید به یک دستگاه تلفن دیگر متصل کنید.
10.فکسهای دریافتی با کیفیت بسیار پایین هستند:
این مشکل ممکن است در اثر وجود پارازیت یا نویز در خطوط تلفن رخ دهد. همچنین امکان تمام شدن تونر کارتریج وجود دارد که در صورت این موضوع باید کارتریج را تعویض کنید.
این مشکلات از مشکلاتی است که بیشتر افرادی که با دستگاههای فکس کار میکنند ممکن است با آن رو به رو شوند. در صورت دیگر مشکلات نظیر سخت افزاری میتوانید با کارشناسان ما در تماس باشید.